Taxaties

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vastgoedtaxaties? Dan bent u bij Terpstra vastgoed aan het juiste adres. Wij staan u graag bij in de taxatie van huizen, appartementen, bedrijfspanden en meer. 

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van taxatierapporten voor allerlei soorten vastgoed. We bieden u daarnaast taxatie makelaars aan die u kunnen helpen met een maatwerk taxatie. 

Bespaar uzelf duizenden euro’s en een heleboel hoofdpijn door ons in te schakelen bij de taxatie van uw huis of bedrijfspand. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u snel, vakkundig en tegen een laag tarief helpen!

Wat is een taxatie?

Taxeren is het inschatten van de waarde van een object. Bij taxatie van een woning wordt dus de waarde van uw woning ingeschat. Dit kan erg verschillen van de prijs waarvoor u het huis kocht, waardoor een taxatie altijd nodig is bij huisverkoop. 

Wat kost een taxatie?

Wilt u meer weten over kosten van een taxatie van een huis? Neem dan hier contact met ons op! Wij garanderen u de goedkoopste taxatie, dus heeft u ergens anders een goedkopere taxatie aangeboden gekregen, dan krijgt u van ons een gratis taxatie!